Kennel Aulis Enkeli.

Finsk Lapphund / Lapinkoria / Finnish lapphund .

Aulis Enkeli Cleo.

Aulis Enkeli Cleo.

D.06.07.2018

Fidelis Elmo x Lapinlumon Dunja

HD: C

AD:0

Prcd/PRA: Fri via arv.

Pompes: Fri via arv.

Øjnlyst:28.01.2020 UA. 04.03.2021. UA. 17.03.2022 UA.


Cleo er udstationeret og bor til dagligt hos Linda og Laura.

Personlighed:

Cleo er en meget rolig hund, som er god til at tilpasse sig de fleste situationer, hvis der er dage med fart på, vil hun gerne være med og hvis dagen byder på stilhed og hygge så lægger hun sig som regel et sted og blunder, gerne på gulvet mellem døre eller under vores seng.

Cleo er en ung dame med egne meninger hvad angår mad, hun er glad for at spise – men det skal gerne være ekstra lækkert og saftigt for at interessere hende.

Hun er en hund, der aldrig gør indenfor, heller ikke når der kommer nogen, eller når der bliver ringet på. Hun vil meget gerne hilse, og er meget glad for mennesker. Cleo er kærlig og tålmodig over for børn. Hun er grundlæggende en hund, som tror alle kan lide hende; andre hunde, mennesker og katte.

Om aftenen kommer hun oftest op i sofaen og lægger sig hos os andre, eller kommer med en meget insisterende pote der betyder; nus mig!

Cleo med andre hunde:

Hun kan med de fleste hunde store som små, og byder altid op til leg. Hun elsker lege, der involverer løb og napperi for sjov. Hun bryder sig ikke rigtig om alt for store hunde, der kan gø med en vis rungen, så bliver hun bange og trækker sig. Hun er også god til at aflæse, hvem der bestemmer – hun er ikke underdanig men heller ikke en dominerende hund.

Læring:

Hun er enormt intelligent og lærer ting på virkelig kort tid, hvis man bare selv er engageret. Cleo har gået til hundesvømning, hvor vi fandt ud af, at Cleo har højdeskræk. Det har vi arbejdet med over en længere periode og nu er hun ikke længere bange. Cleo har også gået til almindelig lydighedstræning.

Vi har lært hende at komme på kald med fløjte, men kan oftest nøjes med bare at kalde, f.eks. hvis vi er i hundeskove med hende og så kommer hun.

SHOWS:

Den. 06.10.2018 Spk Udstilling i Nørager. SL. Bedste baby tæve og BIM.

Den 04.11.2018 International udstilling i Herning. SL. BIR baby.

Den 05.11.2018 International udstilling i Herning. SL. BIR baby.

Den 01.12.2018. SPK udstilling i Vissenbjerg. Lovende.

Den 02.03.2019 Spk Udstilling i Bjæverskov SL. Bedste tæve hvalp, BIM Hvalp.

Den. 13.4.2019 SPK udstilling i Lunderskov Excelent CK. 2. bedste junior tæve med recerve junior cert.

Den 19.05. 2019 Nordisk udstilling i Hässleholm Se. Excelent.

Den 25.05.2019 SPk udstilling i Kværndrup Excelent. nr. 2 i junior klassen.

Den 30.11.2029. SPK udstilling i Vissenbjerg Exc. CK 3. bedst i junior klassen.