Kennel Aulis Enkeli.

Finsk Lapphund / Lapinkoria / Finnish lapphund .

Aulis Enkeli Gabbi.

(Holly)

Aulis Enkeli Gabbi ~ Holly.

D. 21.09.2020

DKCH.SEUCH Lapinlumon Culo x Lapinpoika's Fresca

HD:

AD:

Prcd/PRA:

Pompes: Fri via avl.

Øjne:

Mentalbeskrivet:


Holly er udstationeret og bor hos Heidi og hendes to store børn 3 huse henne af samme vej som vi bor på, så jeg har god mulighed for at følge og hilse på hende tit.

Holly en en fin lille grå pige, hun er fra Frescas første kuld. Jeg glæder mig meget til at se hende vokse op og se hvad hun udvikler sig til, lige nu er hun som alle hvalpe er, fuld af frækheder og fart, men også enormt kærlig og vil gerne nusse.

Heidi skriver sådan her om Holly.

Holly er en glad, nysgerrig, modig og legesyg og vil meget gerne træne og lære nyt, som med alle hvalpe, kan det knibe lidt med hørelsen i perioder, men Holly er meget samarbejdsvillig.

Holly er meget glad for at grave, og hun kan hurtigt grave mange huller i haven hvilket hun har en fest med, dog syntes hun ikke det er en fest når hun skal have vasket poter efter "havearbejdet2, så vi ser frem til at hun kommer over denne periode i hvalpestadiet, hvor det er spændende at grave.

Holly er en lærenem pige og ret hurtigt blev hun renlig og hurtigt kunne hun sove igennem hele natten uden uheld, hvilket er dejligt. Holly har ikk ekunnet komme til hvalpetræning pga af nedlukningen pga. corona, men hun har fundet gode lege kammerater som hun har mødtes og leget med og vi har trænet forskellige kommandoer hjemme og på gåture, som hun så hurtoigt har lært.

Holly er en super dejlig livlig pige, lige som en hvalp/unghund skal være

0