Kennel Aulis Enkeli.

Finsk Lapphund / Lapinkoria / Finnish lapphund .

Aulis Enkeli Karlo

Aulis Enkeli Karlo

18.05.2022

Opdrætter: Karina Stougaard Kennel Aulis Enkeli

Aulis Enkeli Bastian x Lapinpoika's Fresca

HD:

AD:

Øjne:

Prcd/PRA: Fri via aner.

Pompes: Fri via aner.

Mental beskrevet:


Karlo har jeg ønsket mig lige siden Fresca og Bastian var to unghunde og de løb og legede sammen, Bastian er jo udstationeret og i mine øjne en meget meget smuk hanhund, så en hanhund efter ham, måtte jeg have boene hjemme hos mig. Fresca og Bastian har altid været meget glade for hinanden og jeg har altid tænkt at de to måtte kunne lave gode sunde og rcetypiske hvalpe med en tydelig af og på kanp, Fresca har været min BEDSTE lydigheds hund at træne med, hun er så miljøstærk og kvik og vil så gerne arbejde. Bastian er rolig, opmærksom og fanger også hurtigt hvad man vil med ham, han er stabil og meget miljø sikker også, hvilket kommer til udtryk ved at han sejler i kano er på vandre ture, sover shelters mm og han gør bare det han bliver kastet ud i. og han er altid glad.

Så da Fresca fik denne lille dreng en ordentligt basse, så var jeg bare så glad. 

Karlo, viser allrede at han har både mor og fars gode temperamenter, han er selvstændig, ikke bange for noget, de andre hunde kan d bare gå ind om aftenen, han har ikke noget imod at være udenfor alene i mørket, han var 9 uger da han svømmede ud i vandet på stranden, alt vand skal han op i og lege i. han vil for alt i verden være sammen med de store hunde, holder man ham fra dem, bliver han meget meget utilfreds, og det er faktisk et af de eneste tidspunkter han gør, han gør også af vores gamle kat, som han ikke kan forstå ikke vil lege med ham. Ellers siger han ikke en lyd. 

Han virker trods sin unge alder til at være en rigtig god stabil hund, og jeg glæder mig meget itl at arbejde mere med ham.

Karlo er stadig meget ung og derfor vil denne side blive opdateret løbende i takt med at han vokser op.

Shows

Den 20.08.2022 SPK udstilling i Fuglebjerg SL. bedste baby han. BIM Baby

Den 21.08.2022 SPK Udstilling i Fuglebjerg SL. Bedste baby han. BIM baby 

Den 25.10 IDS i Ballerup SL. Bedste baby han og BIM baby.